Olvasd el, csak 3 perc 29 jún 2017

Nyári divattippek a Stíluskalauzban

Szerző: Johanna Szabolcsi
Olvasd el, csak 3 perc

Iszak Esztivel forgattunk, nézzétek meg stylistunk divat tippjeit a Stíluskalauzban és nyerjétek meg a csodálatos Tommy Hilfiger fürdőruhát!

Kövessétek Márti stílus tippjeit, hogy divatosan töltsétek velünk a nyarat! Ha nem láttátok az adást, az RTL oldalán megtekinthetitek.

Ebben a szezonban nagyon könnyű dolgunk van, hiszen szinte minden divat. Nem szabad elfelejtenünk, hogy szabadon kell hagynunk a vállakat és a fodros a trendi, minden mindenhol fordozódik!

Answear ruha - Miss Butterfly
Answear ruha – Miss Butterfly
Kiss My Dress Ruha
Kiss My Dress Ruha
Medicine ruha - Gothenburg
Medicine ruha – Gothenburg

A tropical stílus is itt van, köszönhetően a trópusokról ismert gyönyörű növényeknek és állatvilágnak. Nagyon divatos most az ananász és a görögdinnye motívum, ezekkel lehet vidámkodni nyáron.

 

Bikiniben most akár az utcára is ki tudsz vonulni ha rádobsz egy szoknyát! Sőt, nadrággal az egyrészes fürdőruhák is hordhatók, ami azért praktikus, mert nem is kell sokat pakolni.

 

Pia Rossini – Strand kendő
Pia Rossini - Strand kendő
Pia Rossini – Strand kendő

Kardashianéknak köszönhetően, akik gyakran áttetsző ruhákban pompáztak, most már a bikinidre is húzhatsz egy áttetsző necc ruhát, ez is egy utcai viselet.

Mi a helyzet az online vásárlással?

A mérettől sem kell tartanunk, valamint attól, hogy nem tetszik a termék színe vagy fazonja. Az ANSWEAR.hu például a kötelező 14 helyett 30 napot kínál a termékvisszaküldésre.

Jó, ha van egy nemzetközi háttér. A termékek eredetének megbízhatósága és transzparenciája mellett ez azért is hasznos, mert olyan, külföldön ismert és elismert márkákra is bukkanhatunk, amiket Magyarországon nem árusítanak üzletekben.

 

 

További előny, hogy nem kell minden egyes vállfát végignézni az üzletben. Szűrhetsz szín, méret, márka szerint és a kiszállítás is gyors! Nálunk akár 24 órán belül az otthonodban lehet a rendelt csomag. Gyorsabb és egyszerűbb a vásárlás, mintha mindent egyesével felpróbálnál a próbafülkében. :)

További cikkek olvasása